Diós-fetás zöldsaláta

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál majonéz,
  • 2 evőkanál citromlé,
  • 2 evőkanál dióolaj,
  • 2 evőkanál magos mustár,
  • 10 dkg dió,
  • 1 kis doboz feta sajt,
  • 1 csokor friss kakukkfű,
  • 1 zacskó Fitness saláta mix.
Diós-fetás zöldsaláta

Elkészítés:

A diót egy száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, a feta sajtot falatnyi kockákra vágjuk, a kakukkfüvet felaprítjuk. Ennyi az előkészület. Aztán elkészítjük a saláta öntetét. Ehhez egy keverőtálba öntjük a majonézt, a citromlevet, a dióolajat és a mustárt, majd kézi habverővel az egészet alaposan összedolgozzuk. Ha kész, a salátát jó alaposan összeforgatjuk az öntettel, és már tálalhatunk is. Az ízes salátát egy tányérra halmozzuk, megszórjuk a pirított dióval és a sajt kockákkal, végül a salátát meghintjük az apróra vágott fűszernövénnyel.

Hirdetés